|
 |
| České paleontologické fórum - na cestě do pravěku... |
 |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daniel Madzia Administrator

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
| Sachino napsal: | | Tady se pro změnu hned vyhrožuje nemilosrdným vymazáním takzvaných potížistů. Jednoznačný příklad totalitní demokracie. Vybočuješ z davu, říkáš svůj názor…..hned jsi vyvrhel. |
Přečtěte si, prosím, ještě jednou celou diskuzi. Pokud ji vnímáte jinak než já, rád bych věděl jak. Tady se opravdu nejedná se o žádnou netoleranci vůči jiným názorům. Pan Mitro upozornil na výkopy v prostorách firmy Švestka. Někteří lidé si to přečetli, ale neviděli nezbytný důvod, proč by na to měli reagovat, z čehož ovšem nutně neplyne vůbec nic. A na tom se - podle toho, co píšete ve svém příspěvku - shodneme. Po několika dnech reagoval R_a zcela zbytečným a provokativním příspěvkem, a to se mi (a Vláďovi) nelíbilo. A není divu. Prostoru k diskuzi je tu pro všechny víc než dost a nikdo nikomu nebrání si povídat třeba o trilobitech. Jenže pánové Mitro a R_a toto, jak se zdá, nechápou, a to i přesto, že už zde bylo podobné téma nejednou diskutováno. Myslím, že není překvapivé, že vzhledem k situaci zazněla doporučení o opuštění fóra. Nikdo totiž není zvědavý na provokativní příspěvky. Skutečně považujete za projev totality, když administrátor řeší problém s neukázněnými uživateli?
Pokud jde o "linky z netu", R_a si pravděpodobně neuvědomuje, že internet je nejrychlejším zdrojem informací. Je sice strašně vědecké sbírat trilobity na koktejlové pultíky, ale když si někdo stáhne vědeckou publikaci, díky níž tento člověk získá nové znalosti, tak je "paleontolog hubou". Až by se nasouvala otázka, zda si všichni uvědomujeme, že je paleontologie věda. Ono totiž nezbytnou součástí každého, kdo se nějaké vědecké disciplíně skutečně věnuje, je sledování nových výzkumů.
| Sachino napsal: | | Nechci nikoho urážet, nechci provokovat, po tom co jsem si zažil a vytrpěl já sám to nemám zapotřebí, ale nemohu souhlasit s tím, aby byl uživatel R_a a uživatel Palkomi nemilosrdně smazán z toho fóra. Pokud si to ovšem sami pánové nebudou přát. Nic tak hrozného totiž dle mého názoru skutečně neprovedli. Toť můj názor k celé této diskuzi. |
Nikdy nebudu nikoho vyhazovat za to, že nediskutuje ve všech tématech. Taky nikdy nebudu vyhazovat za to, že mi napíše, že se mnou nesouhlasí, protože tohle je holt zcela normální. Okamžitě ale vykopnu každého, kdo sem přišel pouze provokovat a vyvolávat konflikty. Pokud zde budou chtít R_a nebo pan Mitro nadále přispívat, nikdo jim bránit nebude. Nepřeji si ovšem, aby se zde rozčilovali pokaždé, když někdo nezareaguje na jejich příspěvek, protože to není dáno tím, že "se tu diskutuje jenom o dinosaurech". Je to dáno tím, že zde není tolik lidí, kteří by měli o bezobratlých zájem často diskutovat. _________________ Daniel Madzia
web: Wild Prehistory, ČPF
e-mail: daniel.madzia@gmail.com
|
| Návrat nahoru |
|
Sachino poddruh

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Pan Madzia napsal: Přečtěte si, prosím, ještě jednou celou diskuzi. Pokud ji vnímáte jinak než já, rád bych věděl jak. |
Tak jsem holt asi "jinej" "jednoduchej" nebo "méněcenej" Já jsem přeci psal pane Madzio jak to celé vnímám. Pokud jsem to nenapsal dost srozumitelně napoprvé, nemá cenu pokoušet se o to napodruhé. Diskuzi jsem četl několikrát a reagoval jsem až skoro v jejím závěru, když už došlo na slova, že by odtud "mohl být" někdo vyloučen což mi prostě připadalo v tu chvíli nespravedlivé a naprosto zbytečné,protože R_a i palkomi Vás chtěli pouze "svým způsobem" pošťouchnout a donutit k nějaké aktivitě, což se jim bohužel nepovedlo....., ale nemusela se kvůli tomu vůči nim zvednout taková vlna nevole. A vzhledem k tomu, že to tu neplatím, tak prostě do toho nemám asi co kecat. To beru a plně to respektuju Tím je debata na moje příspěvky řekl bych skutečně u konce a není potřeba dalších doplnění ani reakcí.
A vzhledem k tomu, že zřejmě již nikdy nebudu přispívat do sekcí paleontologie bezobratlých (důvody jsem uváděl) prosím tímto administrátora tohoto webu, aby raději zrušil mojí registraci na tomto webu. Za kladné vyřízení předem děkuji.
S přátelským pozdravem "Zdař bůh"
Šachíno  _________________ Tento uživatel již není na Českém paleontologickém fóru aktivní. |
|
| Návrat nahoru |
|
Daniel Madzia Administrator

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Sachino napsal: | | citace: | | Pan Madzia napsal: Přečtěte si, prosím, ještě jednou celou diskuzi. Pokud ji vnímáte jinak než já, rád bych věděl jak. |
Tak jsem holt asi "jinej" "jednoduchej" nebo "méněcenej" Já jsem přeci psal pane Madzio jak to celé vnímám. |
Nikdo netvrdí, že jste jednoduchý. Ptal jsem se vás proto, že ve svém příspěvku píšete o zcela odlišných věcech. Na jednu stranu uvádíte, že "kdo vybočuje z davu, je vyvrhel" a hned o pár řádků níže se mnou souhlasíte, že nikdo nemá povinnost reagovat na vše. To, o čem já celou dobu píšu, je pouhý vzkaz: "neprovokuj a nevyvolávej konflikty a nikdo s tebou mít problém nebude. A uvědom si, že nikdo nemá povinnost reagovat na každý tvůj příspěvek".
| Sachino napsal: | A vzhledem k tomu, že zřejmě již nikdy nebudu přispívat do sekcí paleontologie bezobratlých (důvody jsem uváděl) prosím tímto administrátora tohoto webu, aby raději zrušil mojí registraci na tomto webu. Za kladné vyřízení předem děkuji. |
"Smazání" účtu na Českém paleontologickém fóru probíhá formou zablokování přístupu. Účty se samy o sobě nemažou, protože jejich smazání znepřehlední řadu diskuzí, kterých se daný uživatel účastnil. Účet vám tedy zablokuji a do podpisu vašeho účtu přidám upozornění, že již nejste aktivní (takže vám nikdo nebude psát soukromé zprávy).
Závěrem si dovolím celou diskuzi uzamknout. Všichni se jistě shodneme, že v ní už není nutné pokračovat. _________________ Daniel Madzia
web: Wild Prehistory, ČPF
e-mail: daniel.madzia@gmail.com
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
 |
|
|