| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubajs poddruh

|
Zaslal: st duben 21, 2010 5:36 pm Předmět: Potřebuji poradit s determinací ryb |
|
|
| Zdravím vás. Mohl by mě někdo poradit na koho se obratit když potřebuji konzultovat subfosilní nálezy rybích ostatků asi ze 6. století. Jedná se o mořské ryby do velikosti 10cm. Jedná se pouze o obratle, spodní čelist a drť šupin. |
|
| Návrat nahoru |
|
Dark Enemy rod

|
|
| Návrat nahoru |
|
kubajs poddruh

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Jo dík za ty pání Gregorové jsem psal na mail co ma na stránkách MZK již 2x a neodepsala mě. Tak nevím. Asi moc práce. Ale moc děkuji za konzultaci panu Pavlu Zuberovy, který se mě do druhého dne po obrdžení mailu ozval a potvrdil mě determinaci. |
|
| Návrat nahoru |
|
Dark Enemy rod

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 6:12 am Předmět: |
|
|
| kubajs napsal: | | Jo dík za ty pání Gregorové jsem psal na mail co ma na stránkách MZK již 2x a neodepsala mě. Tak nevím. Asi moc práce. |
Moja osobna komunikacia s pani Gregorovou sa tiez taha:) Takze asi vela prace:) Ale inac je to velmi prijemna a napomocna pani. _________________ The gods I worship are steeeeel |
|
| Návrat nahoru |
|
Bakker Moderator

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Dark Enemy napsal: | | Moja osobna komunikacia s pani Gregorovou sa tiez taha:) Takze asi vela prace:) Ale inac je to velmi prijemna a napomocna pani. |
Také jsem jí asi před půl rokem psal ohledně disertačky a odpovědi jsem se nedočkal. Možná to zkusím po čase znovu  _________________ Raptor raptori numquam occulos effodit! |
|
| Návrat nahoru |
|
|